Jeg hedder Sabine Hardö Rasmussen og er aktiv bowler.

Jeg startede i 1998 med og spille lidt for sjov i Faxe Ladeplads bowlinghal sammen med ”de gamle” fra Hepsa i Faxe firmasport. Så kom der flere til i familien og vi startede Team Hardö og jeg synes det var en god sport lidt svær men vi havde det sjovt, så det resulterede i jeg købte min egen kugle og sko, så jeg altid kunne tage mit ”gear” med, og lærte og bruge det rigtigt. Så meldte jeg mig ind i BKN (Næstved bowling klub)hvor jeg blev bedre og bedre, der startede jeg i januar 1999. Det blev til 2 klubmesterskaber og en del stævner med gode placeringer. Bl.a. blev jeg Storstrøms amts mester det var jeg rigtig stolt over.

I 2001 mødte jeg min mand og satte bowlingen i bero, i 5års tid. Men så fortalte min mor som også var begyndt i klubben, de manglede damer om det ikke var noget for mig og begynde igen, og det gjorde jeg så, og sidste år spillede vi dame hold i SBWU og vandt sølv, så det var jo et dejligt comeback.

Vi træner hver tirsdag 2 timer, og jeg er blevet reserve på 2. Holdet, så mon ikke der kommer nogen flere medaljer i hus i den kommende sæson.

Jeg har så lige holdt en måneds pause(november / december) 2008 da jeg skulle opereres i knæet, men jeg er ved og komme helt på toppen igen, jeg glæder mig til at jeg rigtig kan komme ud og spille en masse serier og vælte en masse kegler.

Næste gang vi skal ud er her i weekenden 11 januar 09 hvor vi starter op på SBWU og mon ikke vi går efter guldet denne gang. Samt vi skal deltage i DM i firmasporten Kolding 20-22 marts. Så må vi se hvordan det går..