Avis artikler over div. stævner gennem tiden.

2003

Forsiden af DFIF idræts nyt i April 2004.

 

 

 

Her er der et billede på forsiden fra DM i Odense i Januar, hvor jeg står og snakker med Susanne under Mix double med Connie Hardö.

Det er lidt svært at se på dette billede.

Rønnedes Initiativpris uddeles onsdag den 28. april

For 10. gang skal Rønnede kommune uddele sin Initiativpris. I år foregår det onsdag den 28. april kl. 19-21.30 i Fællesrummet på Møllevangsskolen i Kongsted.
Uddeling af Initiativprisen bliver måske sidste gang. Kommunesammenlægninger står - måske - for døren.
Uddeling af Initiativprisen er er måden at markere en person eller en gruppe, der har gjort noget særligt for Rønnede kommune, dens borgere eller grupper i kommunen.
Kl. 19 går det løs med diverse underholdning. Det er trio Carte Blanche, der spiller forskellige genrer, men hvor det gennemgående er ro, fordybelse og nærvær.
Krasserrevyen kommer forbi med nogle numre fra årets revy, „Rokken går”, Judoklubben fra Køge giver opvisning, der er flamingo-dans fra Venezuela samt optræden med showdance/clogging.
Ud over underholdningen kommer ikke mindre end18 idrætsudøvere og bliver hædret for deres topplaceringer ved danske og internationale stævner i 2003 - det sker med blomster, gaver og borgmesterord.
Og endelig er der selve Initiativprisen, der uddeles som noget af det sidste på programmet. I år der kommet 15 forslag, så Børne- og kulturudvalget, der står for udpegningen, kommer på arbejde, når årets prismodtager skal findes.
Det er som sædvanligt hemmeligt, hvem der får prisen - lige indtil borgmester Kurt Rosner siger navnet højt.
Alle er meget velkommen til en afvekslende aften, hvor Rønnede kommune er vært for lidt godt til maven og ganen.

Lånt fra Fakse Bugten internet avis uge 17.