Ulrik Hardö's Private bowling data.

Dette skulle gerne blive et lille galleri over min personlige historie inden for den underholdende sport som bowling jo er.

Jeg startede med bowlingen i vinteren 1998 ( okt. tror jeg ) i HEPSA gennem Fakse Idræt og Fritid. Det var om Onsdagen kl. 12 - 13:00 i Beach Bowling Fakse Ldpl. hos Palle Hansen

Træningen der var bare at deltage og ens makkere havde en alder der lå godt over de 62 år og da var jeg jo selv ikke blevet de 30 år så det var jo lidt specielt at der kom sådan en knægt, dog var det med godt humør og med en masse sjov den time der blev spillet.

Det blev dog hurtigt til mere end en time og jeg fik da også hurtigt nogle medspillere i form af bl.a. Gitte som blev min faste makker til jeg stoppede i 2000 i HEPSA.

Der blev også lavet et enkelt stævne i Fakse som jeg lavede med faktisk en stor succes og det blev starten til Beach Bowlings egen firmasports turnering med deltagelse af lokale firmaer og familier.

Startede i en rigtig klub som blev BK Næstved. Feb. 1999 efter min søster havde spillet der siden Januar.

Er der stadig og snart 20 år.

Proshop Sydsjælland overtog jeg 1. April 2010 efter Dennis valgte at blive bager og stoppe i hallen, årene inden Dennis åbnede første proshop (2008 eller 2009. ?) Havde vi lavet kugler på den gamle boremaskine bag bane 11-16.